Ayso Gıda, 2. restaurantını Olivium`da açıyor. 17 Ekim`de açılacak olan Ayso Restaurant, 1500 metrekare ile Olivium`un en büyük yiyecek firması olacak. Silivri`de başladığı, başarı yolculuğuna bugün, günde 10 bin kişiyi doyuran yemek fabrikası, 8 fast food ve 1 restaurant ile devam Ayso Gıda, 2. restaurantını Olivium`da açıyor. 17 Ekim`de açılacak olan Ayso Restaurant, 1500 metrekare ile Olivium`un en büyük yiyecek firması olacak. Tamamen FreeFlow sistemi ile çalışacak olan Ayso Restaurant`da her gün 150 çeşit yemek çıkacak ve dünya mutfağının lezzetleri sunulacak. Hamburger`den tas kebabına, Meksika Setak`den Fransız füme tabağına, Rus salatalarından balık çeşitlerine, kepab çeşitlerinden gözleme, böreğe kadar çok geniş yelpazede alternatif sunacak olan Ayso Restaurant`ın ilkinde sağlanan özel dekorasyonu buradada korunuyor. Dekorasyonu, yemek çeşitleri, hizmet anlayışı ve ISO 9001 kalite farkı ile, restaurant sayısını Türkiye genelinde 10`a tamamlamayı hedefleyen Ayso Gıda, daha sonra franchising vermeyi hedefliyor. Franchising konusunda dikkatli davranmak isteyen firma, tecrübeli ekibinin vereceği eğitimlerden ve temizlik, yemek üretim tekonoljisindeki beklentilerinden geçebilen kişi ve kuruluşlara franchising verecek. (FİNANSAL FORUM)