Yeme-içme-eğlence mekanlarının işletmecileri bir araya geldi
Mekanist, yeme-içme-eğlence mekanlarının işletmecilerini bir araya getirdi
<ımg class="yeniImg" border="0" src="https://image.hurimg.com/i/hurriyet/75/0x0/66cf51c3601c04688fbd6e0d.jpg">Türkiye'nin bir numaralı mekan keşif ve yorum sitesi Mekanist, yeme-içme-eğlence hayatının patronlarını ve işletmecilerini, ilkini düzenlediği Mekanist İş Ortakları Buluşması’nda bir araya getirdi.
ımg>
15 Ekim Çarşamba günü, Kuruçeşme'de yeni açılan, Celebra isimli mekanda gerçekleşen etkinlikte Mekanist CEO’su Ali Servet Eyüboğlu’nun açılış konuşmasının ardından, Günaydın Et Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Asan, Beyazfırın 5. Kuşak Temsilcisi ve Genel Müdürü Natalie Stoyanof Suda ve Cemilzade’nin 4. Kuşak Yöneticisi Barış Cemiloğlu, katılımcılar ile deneyimlerini paylaştılar.
CANLI BORSA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...
Eyüboğlu konuşmasında, Mekanist’in mekanlar ile müşterileri arasında köprü olma özelliğini, 6 yıldır koruduğunu; her ay milyonlarca insanın Mekanist’i kullanarak mekan aradığını vurguladı. Konuşmada ayrıca Mekanist’in işletmelere yönelik yeni ürün ve hizmetleri tanıtıldı.
Günaydın Dünyaya Açılıyor!
Günaydın Et Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Asan, Mekanist İş Ortakları Buluşması’nda yaptığı konuşmada, Doğuş Grubu ile yaptıkları ortaklık ile birlikte “Günaydın’ı bir dünya markası yapacağını, dünyanın her yerine şubeler açmak için kolları sıvadıklarını” belirtti.